Zakelijke activiteiten Uitvogelen

Innoverend,puur natuur

Teamdag:

Wil jij eens echt wat anders op jullie teamdag?

Een dag waar iedereen de volgende dag nog van glundert? 

Mag het oer en stoer en ongedwongen puur in de natuur?

Genoeg anders om uit te dagen en voldoende veilig om aan te haken?

 

Thema's teamdag

We bepalen samen hoe deze dag eruit ziet en welke thema's aan bod komen. Enkele voorbeelden zijn; bouwen en vertrouwen op elkaar, positiviteit in het team creëren en samenwerken!

Werkwijze en aanpak

Als coach spring ik vanuit mijn gevoel, intuïtief in op het moment en geef ik deelnemers wat ze op dat moment nodig hebben. Bijvoorbeeld een kort een-op-een gesprek tussendoor of na afloop.

mijn aanpak is warm, luchtig, ongedwongen en professioneel.

 

Naast oefeningen die je gevoel raken, is er ruimte voor humor, met een vleugje magie. Want ja "sometimes we need a little magic".

Het allerbelangrijkste is het creëren van een veilige setting waarin alles er mag zijn, zonder oordeel of (zelf) kritiek. Ik hoor vaak terug van mijn deelnemers dat ik voor een prettige sfeer zorg, waar mensen zich op hun gemak voelen en zichzelf durven te laten zien.

Hoe gaan we aan de slag?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Als team kun je aan een gezamenlijk kunstwerk werken, individueel aan de slag gaan of een combinatie hiervan. Elke teamdag kan geheel op maat ingevuld worden. 

Waar?

ook de locatie is naar wens te bepalen: bij jullie op kantoor, in een kunstzinnige ruimte {die ik faciliteer} of in een bosrijke omgeving zoals Chaam of Breda. 

Als groep en/of individueel 

Een gezamenlijk schilderij maken, geeft veel inzichten. Hoe jullie als team samenwerken, wie welke (leiderschap)rollen op zich neemt en hoe de balans binnen jullie team is.

 

Een individueel kunstwerk geeft alle vrijheid en ruimte om aan jezelf te werken. Het leuke van kunstzinnig werken, is dat je aan het einde van de dag ook echt iets mee kunt nemen.

Naar huis of kantoor, zodat die lange witte muur eindelijk eens opgefleurd wordt met een eigen kunstwerk.

Zo kun je regelmatig nog eens terugkijken op jullie teamdag. Zeker op een baaldag werkt zo'n visueel geheugensteuntje erg goed.

Intervisie 

Werkvormen als Mastermind kunnen ook in het programma verwerkt worden.

 

Ongedwongen samenzijn in de natuur

Een gezamenlijk natuurkunstwerk maken, maakt het hoofd leeg en zorgt voor verbinding, het bos zorgt voor de frisse lucht.

 

Afgewisseld met boeiende opdrachten om elkaars vertrouwen te winnen door geblinddoekt bomen te herkennen. Of wat dacht je ervan om zoals de oermens op blote voeten door het bos te lopen?

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. 

Tijdens een vrijblijvend gesprek, stromen de creatieve ideeën doorgaans rijkelijk!

Kosten?

Vanaf 6 personen, prijs 133 euro per persoon.

bos chaam.jpg
tiki18.jpg
collagebb.jpg

Heidag:

Een heidag met het managementteam staat in het teken van beleid, strategie en (binnen) vergaderen. Het is dan prettig om tussendoor de natuur in te gaan en een uurtje uit te zoomen en je hoofd leeg te maken. Alleen al aan de aanwezigheid van groen en bomen om je heen, werkt ontspannend, inspirerend en verruimend.

Professionele begeleiding als gecertificeerd kunstzinnig dynamisch coach

Als gecertificeerd kunstzinnig dynamisch coach neem ik jullie mee de natuur in. We gaan letterlijk de ‘hei’ op, waarin eerdere inzichten van de dag kunnen landen en ruimte wordt gemaakt voor nieuwe ideeën en visies.

 

Hoe ik dit precies aanpak, bespreken we in een persoonlijk gesprek. Er zijn veel mogelijkheden, zoals een wandeling in combinatie met ontspanningsoefeningen op maat. Mijn aanpak is enerzijds vanuit gevoel en intuïtief en anderzijds praktisch en down to earth. Ik wil je op een luchtige en speelse manier laten ervaren hoe je op een andere manier naar de natuur kunt kijken en al je zintuigen kunt gebruiken. Zodat je daarna opgeladen en met frisse energie aan het vervolg van het formele programma kunt deelnemen.

Kosten

Kosten voor 1 uur à € 300 euro per groep, dit is inclusief voorbereiding en materialen. 

aanvragen>>

Workschop vitaliteit 

Steeds meer bedrijven zien het belang van gezondheid en welzijn en organiseren vitaliteitsweken. Ik kan ondersteuning en coaching bieden op het gebied van vitaliteit en welzijn. Al mijn workshops zijn maatwerk, informeel, ongedwongen met een mooie missie.  

Workshops vitaliteit 

Ik bied verschillende workshops aan, zoals een workshop mindfull schilderen. Na het luisteren van een verhaal of ontspannende meditatie, ga je op canvas uitstippelen wat je graag wil. Door je op je canvas te focussen, ga je uit je hoofd en kom je tot rust. En kun je even alles loslaten. Daarna is er ruimte om in groepsverband of individueel jouw schilderij te bespreken en hierover vragen te stellen. Zo’n plenaire of individuele sessie geeft bijzondere inzichten. Ook ontstaan er vaak mooie gesprekken, omdat je ervaart dat veel mensen tegen dezelfde issues aanlopen die niet zomaar ter sprake komen. Na afloop ga je met een glimlach en uniek kunstwerk naar huis. 

Kosten

30 euro per persoon (excl materiaalkosten)

Vrijblijvend informatie aanvragen>>

Pijl met veren.jpg
natuurels.jpg
vogelschildeirj.jpg
krachtcirkel.jpg

                    " 

 

Beathe V.D. Berghe

Coordinator Vitaliteit bij Thebe

4 december 2019, Beathe was een klant van Els

Hoi Els, een warme aanbeveling. Jij hebt tijdens de sterk in

je werk week 2 avond workshops voor Thebe verzorgd. Ik, samen met 45 andere collega's uit Zorg en Welzijn hebben genoten van de avond. Iedereen heeft het op zijn eigen

manier als bijzonder ervaren. Jij bent een hele fijne en gezellige gastvrouw die mensen weet te raken.

Zoals jij zegt; niets is fout, alles is goed. Mooie materialen goede begeleiding en fijne gesprekken. Een reis naar jezelf

                    " 

 

Ik ging zonder verwachting met Els op pad. Ik had er vooraf stiekem wel een mening over; uitvogelen in de natuur..zal wel “zweverij” zijn. Maar wow, wat heb ik een heerlijke ochtend gehad. Els laat de natuur haar werk doen. Wat haar zo krachtig maakt is dat ze het gesprek wat daar ontstaat (juist in dat moment, waaraan behoefte is) kan versterken met de natuur. En dat op een heerlijk ontspannen manier. Je leert op zo’n andere... manier naar de natuur kijken. Ik voelde me daar super ontspannen. Ze snapt de natuur en verbindt dit zo mooi aan wat er gebeurt en besproken wordt. Voor bedrijven zou ik dit absoluut adviseren. Het is een waardevolle toevoeging voor bijvoorbeeld heidagen, teamsessies, maar ook voor loopbaancoaching. In de natuur ga je terug naar jouw basis en kom je veel sneller bij waar het écht om gaat. Ik weet zeker dat er dan hele grote stappen worden gezet. De combinatie van Els en de natuur is perfect!! Ik weet het zeker, probeer het maar gewoon😁

Ankie van der Steen